Posted by on 19/05/2017

Lluís Fernández (esquerra) i Ana Maria Solórzano (dreta), del grup “Signal and Information Processing for Sensing Systems”, atenent a uns estudiants.

Quaranta estudiants de grau i màster han assistit a la tercera edició del reSearch4Talent, una fira dirigida als joves estudiants interessats en desenvolupar una carrera en ciència.

L’event, que es va celebrar a la sala Dolors Aleu del Parc Científic de Barcelona, va començar amb una benvinguda i presentació sobre l’institut per part del director de l’IBEC, Josep Samitier, on els joves estudiants van conèixer de primera mà què és la bioenginyeria i quina és la feina que fan els investigadors de l’IBEC en aquest àmbit.
A continuació es va celebrar una fira d’ocupació, donant l’oportunitat als participants de conèixer i entrar en contacte amb els investigadors de l’IBEC. Finalment, els visitants van poder veure els laboratoris dels centre.
A l’IBEC dediquem molts esforços per fomentar la cultura científica, però també per a atreure el talent jove al món de la recerca. Aquesta trobada anual s’ha convertit en una data de referència per als joves estudiants que busquen oportunitats professionals al món de la recerca en ciències de la salut i enginyeria.

Per més informació, visita el web reSearch4Talent.

La Maria García, l’Anna Vila i l’Elena Martínez, aquesta darrera investigadora  del grup “Biomimetic Systems for Cell Engineering”, amb unes estudiants de grau.