Posted by on 25/09/2015

Pau Gorostiza, investigador del IBEC

Pau Gorostiza, investigador del IBEC. Autor: IBEC

Avui dins del marc de la “Nit Europea de la recerca” el Pau Gorostiza, l’investigador principal del grup de Nanosondes i Nanocommutadors de l’IBEC, participa en la taula rodona “Humans amb més llum: re-evolució humana gràcies a les noves tecnologies basades en la llum” parlant sobre optofarmacología, la ciència d’activar fàrmacs utilitzant la llum.

Voleu saber quin impacte tenen les noves tecnologies basades en la llum en la nostra vida? Com a beneficiaris que en som, què hauríem de saber? D’aquestes i totes les preguntes que tingueu, en podreu trobar resposta durant aquesta activitat que tindrà lloc avui de 20 a 21 h a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment organitzat des del 2005 per la Comissió Europea, en col·laboració amb una àmplia gamma d’institucions públiques i privades com l’IBEC.

Aquest esdeveniment compta cada any amb un seguit d’activitats d’entreteniment i diversió que tenen lloc durant lapaunit tarda i la nit de l’últim divendres del mes de setembre.

L’objectiu de la Nit de la Recerca és oferir un marc distès i agradable que permeti conèixer a científics i investigadors, i aprendre sobre les seves tasques de recerca i els seus estudis científics.

La Nit Europea de la Recerca de Barcelona és un esdeveniment organitzat per BIOcomuniCA’T amb la col·laboració de moltes altres entitats de Barcelona entre les que s’inclou l’IBEC.

Consulta el programa complert de l’esdeveniment.

Més informació sobre aquest esdeveniment a la web del IBEC.