Posted by on 06/04/2016

Alumnes durant l'activitat pregunta a un futur nanotecnòleg. Fotografía: Festival de la Nanociència i la Nanotecnologia

Alumnes durant l’activitat pregunta a un futur nanotecnòleg. Fotografia: Festival de la Nanociència i la Nanotecnologia

Enguany l’IBEC ha participat al Festival de la Nanociència i la Nanotecnologia, es tracta d’unes jornades d’àmbit estatal que tenen lloc a Barcelona, Donosti i Saragossa. El festival pretén, d’una forma amena i emocionant, apropar a tots els públics l’escala nanomètrica i els seus efectes, al marge de l’edat dels participants i dels coneixements previs.

El Samuel Sánchez, responsable del grup de Nanobiodispositius intel·ligents de l’IBEC ha participat en una entrevista in situ sobre la seva recerca i la seva trajectòria professional davant de 300 estudiants de Batxillerat que han participat en el projecte NanoEduca de la Universitat de Barcelona.

A més a més, l’Elisabeth Martí del grup de Nanomalària de l’IBEC ha participat en la secció Pregunta a un futuro nanotecnólogo on estudiants de grau, màster i doctorat en l’àmbit de la nanotencologia han contestat a totes les preguntes que els plantejava el públic sobre les seves activitats formatives i la seva motivació.

El festival dura del 4 al 8 d’Abril i, durant aquest temps, es duran a terme exposicions, tallers, seminaris i altres activitats amb l’objectiu de compartir la importància i l’impacte de la nanociència i la nanotecnologia.