Posted by on 28/06/2016

SessioCloenda30EdAquest any l’IBEC ha participat en la trentena edició dels seminaris sobre aspectes generals i d’investigació bàsica en càncer de mama organitzats pel grup multidisciplinari per a l’estudi del càncer de mama de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El Prof. Josep Samitier, director de l’IBEC i el Dr. Pau Gorostiza, responsable del grup de nanosondes i nanoconmutadors de l’IBEC han participat a la sessió de cloenda d’aquesta edició dels seminaris en el marc dels diagnòstics de càncer de mama. El Prof. Samitier ha impartit la xerrada sobre la nanotecnologia i nanofármacs aplicats a aquesta variant del càncer mentre que el Dr. Gorostiza ha parlat sobre el desenvolupament de fàrmacs regulats amb llum per al control remot de l’activitat biològica i la seva aplicabilitat en el càncer de mama.

Aquests seminaris constitueixen l’activitat docent de la Xarxa Temàtica “Estudi del Càncer de mama” i formen part dels Estudis Propis de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més a més tenen el reconeixement de la “Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria” i el patrocini de diverses Institucions públiques i privades. En conjunt segueixen un model d’estructura multidisciplinària i multi institucional i tenen com a objectius incrementar la formació continuada dels membres del grup i la relació científica amb altres investigadors o grups interessats per la Sinologia i la Patologia Mamària.