Posted by on 17/06/2015

IMG_3599

Eduard Torrents, investigador de l’IBEC fent la xerrada. Autor: IBEC

Els estudiants d’enginyeria de l’últim curs de la Universitat de Texas, Estats Units d’América, han vingut a l’IBEC per escoltar una xerrada sobre la seva recerca de la mà de l’Eduard Torrents, investigador principal del grup de Infeccions bacterianes; teràpies antimicrobianes.  

Aquests estudiants primer han pogut tenir una visió global de l’IBEC com a centre de recerca i la mena de projectes que aquí es duen a terme gràcies a la Vienna Leigh, responsable de Comunicació i Divulgació. A més a més, després de la xerrada de l’Eduard Torrents els alumnes han pogut escoltar una petita xerrada del Lucas Pedraz, investigador predoctoral, per saber més sobre el dia a dia de la recerca d’un estudiant de doctorat.

“Ha sigut molt gratificant poder descriure la nostre investigació sobre noves estratègies per combatre les infeccions bacterianes a estudiants de la universitat de Texas” comenta l’Eduard Torrents, investigador encarregat de la visita.  “Han mostrat gran interès en la nostre recerca i visitar el nostre laboratori per veure i poder tocar els mètodes que tenim per avaluar biofilms en continu”.

Visita a càrrec de: Eduard Torrents i Lucas Pedraz