Programes actuals

 

JOVES I CIÈNCIA

Organitza: Fundació Catalunya La Pedrera
El programa «Joves i Ciència» té per objectiu fomentar les vocacions científiques dels joves. S’adreça a cinquanta d’estudiants de 4t d’ESO de Catalunya que, durant tres anys, tenen l’oportunitat de viure la recerca científica en primera persona.

 

BATX2LAB

Organitza: Parc Científic de Barcelona
El PCB amb el programa BATX2LAB acull estudiants de primer de batxillerat que hagin d’iniciar el seu Treball de Recerca (TR). Els estudiants podran dur a terme la part pràctica del seu TR als laboratoris del Parc tutoritzats per un investigador que els assessorarà en el transcurs de l’elaboració del treball.

 

BOJOS PER LA CIÈNCIA

Organitza: Fundació Catalunya La Pedrera

El programa «Bojos per la Ciència» és un programa d’excel·lència que pretén estimular el talent científic i fomentar les vocacions científiques entre els estudiants que facin batxillerat.

Bojos per la Bioenginyeria és el curs que impartim a l’IBEC a on volem donar a conèixer l’entorn multidisciplinari que ofereix la bioenginyeria.

Durant 16 sessions teoricopràctiques els estudiants coneixeran ben de prop la recerca en les principals àrees de la bioenginyeria aplicada a la salut; l’alliberament controlat de fàrmacs, els biomaterials, les teràpies regeneratives i la medicina del futur, entre d’altres. A més, els estudiants podran participar de tallers complementaris a la formació científica on es tractaran qüestions ètiques i de comunicació científica i es proporcionarà formació específica en l’entorn d’un laboratori de recerca.

 

BIYSC – Barcelona International Youth Science Challenge

Organitza: Fundació Catalunya La Pedrera

With the aim is to stimulate scientific talent among young people from all over the world, and to encourage their enthusiasm for pursuing scientific research and careers in science. They look for 100 students from 16 to 18 years old with a genuine interest for scientific research. If you are one of them, at BIYSC you will have the chance to meet in Barcelona by summer 2018 to develop your skills and knowledge challenging yourself every day.