Posted by on 20/03/2015

Stant del IBEC al Saló a l'Espai Ciència

Stant del IBEC a l’Espai Ciència. Autor: IBEC

Avui es trobava  l’IBEC a l’Espai Ciència del Saló de l’Ensenyament, en un estant compartit amb altres centres CERCA, donant a conèixer alguns dels projectes de recerca que es fan a l’Institut a través d’un joc de Memory. Els alumnes que passaven per l’estant del IBEC havien d’aconseguir ajuntar dues targetes amb imatges i conceptes que junts donessin lloc a un projecte de recerca del IBEC.

El Saló de l’Ensenyament es celebra del 18 al 22 de Març al recinte Montjuic en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball que també integra el Saló de Màsters i Postgraus. El saló exerceix una funció clau com a plataforma d’orientació per a milers de joves que volen escollir la millor opció per començar la seva carrera professional. Durant tot l’any es pot consultar l’oferta formativa al portal Formació365.cat.

Dins del Saló es troba l’Espai Ciència on els estudiants poden participar en tallers i activitats per viure en directe demostracions científiques de caràcter lúdic i interactiu. Aquest espai és una iniciativa organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb la col·laboració de Fira de Barcelona.

Fira a càrrec de: Pilar Jiménez i Carolina Llorente

Posted in: Fires