Posted by on 09/03/2016

Pilar Jiménez explicant un dels projectes de recerca de l`IBEC. Autor: IBEC

Pilar Jiménez explicant un dels projectes de recerca de l`IBEC. Autor: IBEC

Enguany l’IBEC torna a participar a l’espai ciència del saló de l’ensenyament, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la innovació (FCRI) i la Fira de Barcelona amb un estand compartit amb tots els Centres de Recerca de Catalunya (CERCA). L’IBEC ha participat amb el taller “El futur de les aplicacions mèdiques: la bioenginyeria” on, mitjançant un joc de memori s’expliquen diferents projectes de recerca actuals en l’àmbit de la bioenginyeria.

En aquest estand, els assistents poden parlar amb investigadors que els explicaran per què van decidir fer-se científics o com la recerca que fan serà útil per definir la societat del futur.

El Saló de l’Ensenyament es celebra del 9 al 13 de Març al recinte Montjuic en el marc de la Setmana de la Formació iel Treball que també integra el Saló de Màsters i Postgraus. El saló exerceix una funció clau com a plataforma d’orientació per a milers de joves que volen escollir la millor opció per començar la seva carrera professional. Durant tot l’any es pot consultar l’oferta formativa al portal Formació365.cat.