Posted by on 17/05/2015

Body-9-Cancer-260x260

Imatge: Wikipedia, amb llicencia Creative Commons

Els dies 18, 19 i 20 de Maig té lloc Pint of Science (una gerra de ciència) un festival internacional que convida als investigadors més punters a compartir els seus coneixements amb tu en un ambient relaxat i distés: el bar.

El dimecres 20 de Maig de 20:00 a 22:30h l’IBEC participa en aquest festival amb un parell de xerrades sobre les forces que mouen el càncer de la mà de Xavier Trepat i Laura Casares. Vine’ns a veure al Café de les Delicies (Rambla del Raval, 47)!

El festival Pint of Sciente té com a objectiu oferir xerrades interessants, divertides i importants sobre les últimes investigacions científiques en un format accessible al públic. Es vol oferir una plataforma que permeti a la gent discutir la recerca amb les persones que la duen a terme. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre, dirigida per voluntaris i que va ser creada per una comunitat d’investigadors al 2012. El festival es celebra anualment durant tres dies simultanis en bars de tot el món.

Cinc bars de Barcelona situats en diferents punts estratègics de la ciutat obren les seves portes per acollir a totes aquelles persones que volen descobrir les respostes a les seves preguntes. Els temes tractats són molt diversos i abasten part de la recerca puntera que té lloc a la nostra ciutat. Consulta aquí com pots participar.

Aquí pots trobar més informació sobre les xerrades dels nostres investigadors.

Xerrades a càrrec de: Xavier Trepar i Laura Casares