Posted by on 01/07/2015

Rossella i Irene recollint el premi al millor projecte

Rossella i Irene recollint el premi al millor projecte. Autor: IBEC

Enguany l’IBEC torna a participar en el programa Recerca a Secundària organitzat pel Parc Científic de Barcelona (PCB). Aquest programa permet als alumnes de batxillerat realitzar la part pràctica del seu treball de recerca en laboratoris reals de les institucions allotjades al PCB (com l’IBEC), supervisades i amb l’ajuda d’un investigador.

Cada any l’IBEC acull estudiants de batxillerat durant dues setmanes al llarg de les seves vacances d’estiu. “He participat en aquest programa en diverses convocatòries i realment és molt gratificant el fet que puguem ensenyar la nostra experiència pràctica a aquests estudiants!” diu l’Andy Olivares, un dels investigadors del IBEC. “Aquests estudiants, seleccionats pel seu bon nivell acadèmic, són capaços d’entendre i reproduir els experiments complexes que fem aquí al IBEC i aquest és per mi la millor avantatge de l’experiència”.

L’estudiant de Batxillerat Irene Campo i Prieto (dreta), qui va portar a terme el seu Treball de Recerca al IBEC amb el programa Recerca a Secundària sota la supervisió de Rossella Zaffino (esquerra), investigadora del grup de Nanobioenginyeria, va ser una de les tres guanyadores del premi al millor projecte del programa Recerca a Secundària organitzat pel Parc Científic de Barcelona.

Irene, del Institut Jaume Salvador i Pedril, va realitzar el seu treball de recerca “Tècniques de fabricació i caracterització, a la micro i nano escala, per a l’aplicació en productes biomèdics” amb l’ajuda de la Rosella a l’estiu del 2013.